Saturday, 2 June 2012

Just Arrived . .

Assalamualaikum semua. After so long ta update blog, kesian blog neh dianak tirikan oleh aku. haha. Berhabuk  habeh semua blog comei aku, wah wah. #satu ja blog pun. By the way, hari ini penat sangat sebab baru ja sampai sungai petani dr kl, penat sangat macam aku pulak kan yg drive padahal aku duk tido sampai paris sana kat belakang. muahaha! but im home now, yeah finally. .rindu bilik n katil pwincez aku neh, haha ! bapak mengada. Aku g kl for a week and jalan je kerjanya. haih, sampai macam bangla dah aku haa. Ada one good news, follow up kite di HKL dah habis, yeay. Kite dah sihat yaww. Happynya takyah bau hospital lagi, hoho. 30-31/5 hari tuh g Bukit Gambang, Pahang. Bermalam di resort and esoknya g bermandi manda berjemur kat Bukit Gambang WaterPark, padanlah aku jadi bangla kan. Hmm, dah lama weii tak happy macam zaman kanak kanak dulu. Paling excited menjerit main slide air aku lah, mengalahkan budak budak. Sangat best, unfortunately stay kejap jek. Dahla semua free, ada kupon. Act bukan g holiday pun, sb family ada meeting ja pun. Hehew. Whatever it is, jeles tengok couple g waterpark together, ala sweetnya panas mata aku tengok. Nanti nak ajak Myster A pulak lah g WaterPark, hihihi. Lagi  5 hari aku dah nak daftar semula study, haigo malas betul. Tapi aku tetap excited nak balik sebab nak jumpa someone jek, dilamun rindu almost 2 month okay. Kesian aku, sobsob. Sabar rizziani sabar :) OKay, wanna to sleep. Goodnite <3 

#At Bukit Gambang Resort. Muka taleh nak go, trololol.
#wamore wamore, ini pic sehari before nak g KL, kenduri time. Gedik godok jugak nak letak. Tehee! kChaww :D

No comments:

Post a Comment

 
to the sky!